Política
A L'HOMILIA DE LA MISSA DE SANT NARCÍS

Crida a la participació el 9N

El Bisbe de Girona ha animat als seus feligresos a anar a votar i a que "escullin amb tranquil·litat de consciència" la millor opció "per al bé de Catalunya"

Girona

El Bisbe de Girona ha aprofitat el sermó de la missa de Sant Narcís, patró de la ciutat, per deixar clar, un cop més, el seu suport al procés sobiranista.

Francesc Pardo ha fet una crida a la participació el dia 9 de novembre i ha demanat als seus feligresos que s'impliquin “amb esperit pacífic” amb el procés que viu Catalunya. En referència a la pregunta els ha demanat que “escullin amb tranquil·litat de consciència” la millor opció “per al bé de Catalunya” i el futur dels catalans.

En un altre moment del sermó, el Bisbe ha retret als polítics catalans que no siguin capaços d’entendre’s i els ha demanat que treballin per solucionar els problemes de la gent i que deixin d'actuar “en el seu propi interès i els del seu grup”.

Des de l’altar, Pardo també ha volgut parlar de corrupció. Ha reclamat coratge per superar la desconfiança que generen aquests casos.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00