Sociedad
EMPRESES

Cadenes 'made in Lleida'

Empreses de distribució nascudes a Lleida com Unipreus, La Primavera o Plusfresc, s’han expandit per tota Catalunya convertint-se en cadenes comercials.

Manel Pastor,(Supermercats Pujol); Mar Aresté (La Primavera); i Jordi Querol (Unipreus). / RÀDIO LLEIDA

Lleida

Avui a l’Hora Lleida hem parlat de com veuen el futur del sector comercial tres empreses nascudes a Lleida –algunes amb 85 anys d’història com Supsa (Plusfresc)- i que ja compten amb desenes de botigues arreu de la demarcació i fins i tot fora.

A banda de Supsa, que acaba d’inaugurar la seva botiga 69 a Barcelona ciutat i que té previst obrir la 70 a Alguaire d’aquí a poc, segons explicava el cap de vendes, Manel Pastor, també hem comptat amb l’exemple d’Unipreus. Amb Wala i Prilow compta ja amb 7 botigues arreu de Catalunya, segons Jordi Querol, del departament d'Organització.

També hem comptat amb els exemples de La Primavera, amb Mar Aresté, propietària, del sector de la perfumería i de la decoració; i de Celestí Roca, de Viatges Iltrida, amb 19 agències de viatge repartides tant per les comarques lleidatanes com per Barcelona i Tarragona.

Aquest és un dels argument de l’Hora Lleida d’avui, en què també hem demanat als ciutadans si quan compren trien un comerç de Lleida o primen altres prioritats. També hem conegut una recerca pionera a l’Arnau per reduir els efectes de l’ictus i hem estat pendents del Consell de govern de la UdL, que ha decidit deixar en stand-by la seva participació al consorci sanitari.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00