Actualidad
CONSULTA

Duran: "No penso incórrer en cap acció il·legal"

El líder d'UDC afirmar que el 9N cal trobar marge per respectar el TC i que els catalans puguin expressar-se

GRA091. MADRID, 21/10/2014.- El portavoz parlamentario de Convergencia i Unió (CiU), Josep Antoni Duran Lleida, durante el debate de totalidad del proyecto de ley de presupuestos generales del Estado para 2015 que se celebra en el Congreso de los Diputados. EFE/Emilio Naranjo / Emilio Naranjo EFE

Barcelona

Josep Antoni Duran i Lleida no entén l'anunciat recurs d'inconstitucionalitat del govern espanyol contra el procés participatiu perquè "ara ja no és una consulta". "Crec que el govern del PP ha volgut desviar el focus d'atenció dels seus problemes judicials", conclou Duran que admet que creia que Moncloa no impugnaria el 9N alternatiu.

El líder democristià creu que el nou recurs de Rajoy fa "més necessària la participació el dia 9 de novembre", tot i que deixa clar que ell no pensa "incórrer en cap acció il·legal". "M'implicaré en el procés de participació que tots decidim. I si puc votar, ja diré què votaré".

En la carta-web setamanal, Duran pronostica noves reunions dels partits i entitats que formen el Pacte Nacional pel Dret a Decidir un cop se suspengui per segon cop el 9N.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00