Sociedad
IMPOSTOS

Llum verda a les ordenances fiscals de Lleida

L'Ajuntament de Lleida ha aprovat les ordenances fiscals de 2015, amb el vot en contra del PP i l’abstenció de CiU. L'oposició ha criticat l'equip de govern socialista d'electoralista.

Moment d'aprovació de les ordenances fiscals en què el PP hi ha votat en contra. / -RÀDIO LLEIDA-

Lleida

Acusacions de “tufillo electoralista”per part del PP i d’ordenances “injustes” per part de CiU en el ple en què s’han aprovat els impostos i taxes municipals de l’any que ve. L’oposició ha coincidit en criticar que l’equip de govern socialista els congeli però no els baixi, i sobretot referint-se al rebut de l’IBI.

JOAN VILELLA, regidor PP: “els únics congelats són els ciutadans quan reben el rebut de l’IBI”

00:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0093520141031144948/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El regidor del PP, Joan Vilella, ha dit que aquestes ordenances tornen a “decebre” els ciutadans. Assegura que “tant l’any passat com aquest anys els únics que han quedat congelats són els ciutadans de Lleida, cada cop, que reben el rebut de l’IBI o dels impostos municipals”.

ÀNGEL ROS, alcalde Lleida: “a mi em deixa congelat el PP i el senyor Rajoy”

00:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0093520141031145232/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Unes paraules que han enutjat l’alcalde, Àngel Ros, qui nega que durant tres anys hagin estat pujant els impostos i just en l’any electoral els baixin. “A mi qui em deixa congelat és el seu partit (PP) i el senyor Rajoy”, ha dit Ros, qui ha acusat Rajoy de voler aconseguir vots amb la política anticatalà i anticonsulta per compensar la pèrdua de vots de la recessió econòmica.

El regidor de CiU, Toni Postius, ha lamentat que “Lleida continuï sent capital dels impostos a nivell de l’estat”. Els nacionalistes, però, finalment s’han abstingut en la votació, perquè han pactat quatre esmenes amb el PSC, com la reducció del 50 per cent en la taxa d’activitat per a nous negocis o destinar com a mínim 3 milions d’euros de l’IBI a polítiques d’ocupació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00