Sociedad
CONSULTA

ICV demana al PSC que se sumi a la denúncia internacional pel 9N

Des de Lleida, el coordinador d’ICV, Joan Herrera, ha instat al PSC a sumar-se a la denúncia internacional pel 9N perquè “és una oportunitat fantàstica” perquè defensi el dret a decidir.

El lider ecosocialista, Joan HerreraACN

Lleida

El coordinador d'Iniciativa per Catalunya Verds, Joan Herrera, insta al PSC a sumar-se a la denúncia internacional contra els impediments que posa l'Estat Espanyol per deixar votar els catalans. Herrera ha dit, des de Lleida, que és una “és una fantàstica oportunitat per a que el PSC reconnecti amb una reivindicació com és volem votar i no ens deixen”.

JOAN HERRERA, ICV: “és una fantàstica per a que el PSC reconnecti” amb el dret a decidir

00:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0093520141105194226/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Mentre, el president del PSC i alcalde de Lleida, Àngel Ros, no ha volgut pronunciar-se, al matí, sobre aquesta qüestió, assegurant que no havia estat convocat a l’acte de presentació de la denúncia. Ros creu que el Govern de l'Estat ha comès “un error polític impugnant el 9N”. I espera que abans de diumenge hi hagi una resolució al recurs que ha presentat la Generalitat davant el Tribunal Suprem i sobretot que hi hagi diàleg i “que passi el que passi el dia 9, el 10 es dialogui”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00