Sociedad

Josep Maria Martí, premi Ondas

Josep Maria Martí i Martí rep un premi especial del jurat dels Ondas. També han estat guardonats Toni Martínez per “Todo por la Radio” (Cadena SER), Toni Clapés (RAC1), Arturo Valls (Antena 3), Mamen Mendizábal (La Sexta), Joan Manuel Serrat i el Primavera Sound

Barcelona

L’exdirector de Ràdio Barcelona i SER Catalunya, Josep Maria Martí, rep enguany un premi especial del jurat dels Ondas "per la seva trajectòria profesional i els més de 40 anys dedicats a la ràdio". En paraules d'Augusto Delkáder, president dels jurats, "la història de Ràdio Barcelona no es pot explicar sense Josep Maria Martí"

En l’apartat de ràdio també ha estat guardonat Toni Martínez per “Todo por la radio”, l’espai que es fa dins del programa La Ventana, dirigit per Carles Francino.

Toni Clapés, de RAC 1, rep un Ondas a la seva trajectòria professional.

Toni Clapés, al programa especial pel 90é aniversari de Ràdio Barcelona, al Palau de la Música

El guardó al millor programa musical és per a Javier Limón per “Un lugar llamado mundo” i el premi a la millor cobertura informativa és per a Xurxo Souto, de diferents emissores de Galícia i Portugal, per “Ponte das Ondas”.

En el capítol de televisió reben un premi “En portada” de TVE, Arturo Valls d’Antena 3 i Mamen Mendizábal de La Sexta, a més de "Ilustres ignorantes" de Canal Plus.

Joan Manuel Serrat, al programa especial del 90 aniversari de Ràdio Barcelona

El guardó a la millor sèrie és per a “El Príncipe” i “El tiempo entre costuras”- També tenen un reconeixement José Sacristán i Alguna Pregunta Més, de TV3.

Pel que fa a la música, rebran un Ondas Joan Manuel Serrat, Los del Río, Malú i el Primavera Sound.

Dins dels Ondas internacionals destaquen els guardons a la final del Festival d’Eurovisión i al programa de Radio Rivadavia d’Argentina “Mercaderes de la Inocencia”

Josep Maria Martí comunica quins han estat els guardonats amb els Ondas 2014:

Josep Maria martí llegeix l'actas dels jurats dels Ondas 2014

04:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0016320141106175017/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La gala de lliurament dels Premis Ondas 2014 es farà el proper 25 de novembre al Gran Teatre del Liceu



 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00