Sociedad
XARXES SOCIALS

El primer IgersMap del món, a Tarragona

La ciutat acull la primera experiència del projecte IgersMap, que vol mostrar els municipis des dels ulls dels usuaris d’Instragram.

Anunci de l'Igersmap / IgersTGN

Tarragona

Aquest cap de setmana es presenta a Tarragona el primer IgersMap del món, coincidint amb la 5a trobada dels usuaris d’aquesta xarxa social a la ciutat.

El passat mes de juliol, la comunitat oficial d'instagramers @IgersTGN va posar en marxa una iniciativa nova per descobrir la ciutat d’una manera diferent. L'acció, que s'ha desenvolupat durant dos mesos, ha consistit a delimitar, en col·laboració amb tots els membres de la comunitat que hi han volgut participar, els punts de Tarragona i de l’entorn que pel seu atractiu tenen un especial interès pels usuaris d’Instagram.

Després de rebre dades al llarg de gairebé dos mesos, l'IgersMap ha aconseguit recopilar 500 imatges corresponents a 119 localitzacions aportades per 115 igers del Camp de Tarragona. Segons Albert Anguera, un dels organitzadors, “l'impuls inicial del projecte respon al fet de voler mostrar els llocs on portaríem un amic a fer les millors fotos de la ciutat”.

Versió en paper i digital

L’Igersmap es podrà aconseguir en paper a les oficines turístiques i espais culturals, ja que se n’han fet 2.500 còpies. La versió digital estarà penjada a igersmap.com.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00