Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad
Llibre

Jordi Roca publica els secrets dolços del Celler de Can Roca

El millor xef pastisser del món deixa entrar els lectors a l’obrador del “Celler” per aprendre a fer les receptes més genials com ‘Dior, hypnotic poison” o “Escuma de roses amb litxi’.

Girona

El petit dels tres germans del Celler de Can Roca, Jordi Roca, ha publicat el seu tercer llibre. “Cuinem a casa les postres de Jordi Roca. La màgia del celler de Can Roca als teus fogons” (Sapiens Publicacions i Ara Llibres) és un volum dividit sota quatre conceptes que guien el treball de l’autor: inspiració, memòria, festa i clàssics.

Jordi Joca, de 36 anys, va ser l’últim dels tres germans a sumar-se al projecte del Celler, quan en Joan ja portava la cuina, i en Josep la sala amb molt d’èxit. Des del racó de les postres, Jordi Roca ha pogut brillar i convertir-se en una referència mundial amb les seves creacions dolces. Precisament l’última edició de la revista Restaurant Magazine el va destacar com el millor cuiner pastisser del món, i el Celler de Can Roca com el segon millor establiment dels cinc continents.

Amb el llibre a les mans, els ingredients i els aparells necessaris es pot aprendre a fer una sopa de xocolata blanca i fruita, un gelat de recuit, bastons de caramels, mouse de coco amb crema d’alvocat o conèixer els secrets d’alguns dels postres inspirats en perfums (Carolina Herrera o Dior, Hypnotic Poison) que el van situar ja fa anys com un gran creatiu.

Anteriorment ja havia publicat Dolces Sensacions (2007), i Los postres de Jordi Roca (Océano, 2011).

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00