Sociedad

"Què passa, que dos milions de persones no són encara suficients per veure el problema que hi ha a Catalunya?"

IRENE PARDO, pres NN.GG Lleida 'Qué passà, que dos milions de persones no són encara suficients..'

IRENE PARDO, pres NN.GG Lleida 'Qué passà, que dos milions de persones no són encara suficients..'

00:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0093120141111010258/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lleida

La presidenta de Noves Generacions a Lleida, Irene Pardo, en declaracions a Ràdio Lleida, demana als dirigents del Partit Popular que "posin els peus a terra".  Una veu crítica dins del PP en contra de la gestió del 9-N que ha fet Rajoy.

Diu que "no han sabut gestionar els conflictes socials des de fa tres o 4 anys, i ara patim una crisi i divisió social de la qual no en són conscients a Madrid".

IRENE PARDO, presidenta NN.GG Lleida

02:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0093120141111203800/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

"Pose'm els peus a terra! què passa, que dos milions de persones encara no són suficients per veure el problema que hi ha a Catalunya? tenim que esperar tres anys més per que l'ambient estigui més caldejat i acabin votant els sis milions i al final ens donin tal patada que no ens puguem aixecar en els propers trenta anys? diu Irene Pardo, en declaracions a Ràdio Lleida.

Afegeix que "al final s'ha fet la consulta, il.legal o no, però s'ha fet!" El desafiament sobiranista des de la primera via catalana "no es va saber gestionar" afegeix la presidenta de NN.GG "i potser si s'hagués dialogat s'hagués evitat tots els temes de l'onze de setembre que hem tingut". "A ulls del mon hem quedat en ridícul" conclou la jove, que creu que es necessari que els seus dirigents facin una autocrítica de com s'ha gestionat des de les seves files la situació catalana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00