Economía y negocios

Dos dies de recerca infructuosa

Els equips de rescat han pentinat la costa des de Blanes fins L'Estartit i no han trobat cap rastre del pescador de Tossa de Mar desaparegut dilluns.

Els equips de rescat busquen des de fa dos dies el pescador desaparegut. ACNACN

Girona

El segon dia de feina dels equips de rescat que treballen per mar i aire no han permés trobar cap rastre de Pere Vila, el pescador de 71 anys que dilluns a la tarda va sortir amb la seva barca i no va tornar. 

Tampoc s'ha pogut localitzar la seva barca, la "Mañica" una embarcació de tres metres d'eslora sense cabina amb la que sortia sovint a pescar calamars. El va veure per última vegada un altre pescador aficionat que dilluns, cap a les 7 de la tarda, va tornar a terra.

Un equip de submarinistes també ha rastrejat la zona d'Es Codolar, darrera la Vila Vella de Tossa, un dels llocs on Vila, que és pescador jubilat, varava la seva barca  per pescar.  Tampoc han trobat res.

Demà al matí es reprendrà la recerca ja sense l'avió de Salvament Marítim dotat amb infrarojos que s'ha fet servir els dos últims dies. Un equip de psicòlegs ha atés avui a la família de Pere Vila que segueix el rescat des del centre de coordinació instal·lat a la platja de Tossa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00