Sociedad

EAJ-1

Iñaki Gabilondo presentarà un programa especial aquesta tarda a les 18:30, a la mateixa hora en què es van iniciar fa 90 anys les emissions de Ràdio Barcelona

El programa s'emetrà avui, 14 de novembre a les 18:30 h. La mateixa hora en què van començar fa 90 anys les emissions de EAJ 1 Ràdio Barcelona.

Presentat per Iñaki Gabilondo, aquest espai pretén observar el rellevant paper de la ràdio en l'evolució de la societat espanyola durant aquesta etapa (Dictadura de Primo de Rivera, II República, la Guerra, la Dictadura de Franco, l'arribada de la democràcia, la transició, avui). La Ràdio ha estat sempre aquí, a casa seva. Sempre testimoni dels grans esdeveniments amb els que s'ha anat escrivint la història d'Espanya.

Juan Mayorga, un dels millors dramaturgs del moment a Espanya, ha escrit una petita peça de radioteatre especialment per a aquest programa que interpretaran Mario Gas i Vicky Peña i Alberto Iglesias.

José Antonio Marina parlarà amb Iñaki sobre la influència i importància que la ràdio ha tingut i té en la societat espanyola.

Repassarem les joies de la Ràdio. No només a la SER, sinó també de les altres grans cadenes de ràdio a Espanya (RNE, Onda Cero, Cope)

Josep Maria Pou, Serrat, Núria Espert, Matías Prat, Joaquín Prat, Anna Pecker... també participaran en aquest programa que s'emetrà per totes les emissores de la Cadena SER i que finalitzarà a les 20 hores

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00