Sociedad
ANIVERSARI

33 anys de l’Aula Municipal de Teatre

S’ha posicionat arreu de l’Estat amb les seves dues companyies ‘La Inestable’ i ‘La Petitestable’ i més d’una desena de produccions anuals.

Imatge de la festa on han assistit alumnes, professors, famílies, amics i companyies teatrals de LleidaAJUNTAMENT LLEIDA

Lleida

L’Aula Municipal de Teatre ha celebrat aquest dilluns el seu 33è aniversari amb una festa on el teatre i la dansa, n’han estat protagonistes. Alumnes, exalumnes, professors, famílies, amics i companyies teatrals de Lleida s’han sumat a aquesta celebració.

El centre va néixer un 17 de novembre de 1981 després de nombroses reivindicacions ciutadanes i de l’esforç de les institucions de la ciutat. En el seu primer any de vida, el centre educatiu, que tenia la seu a la segona planta del Mercat de Santa Teresa, va tenir 35 alumnes matriculats.

Després de més de 15 anys ubicada al Centre Històric, el curs 1998-1999 l’Aula estrena noves instal·lacions i a partir d’aquest moment, s’estableix un programa formatiu per a infants, joves i adults. I neixen la Inestable 21 i la Petiestable 12 amb la voluntat d’oferir una experiència semi-professional a actors i actrius formats a l’Aula.

L’Aula Municipal de Teatre té per objectiu formar persones amb valors, fent especial èmfasi en el treball en equip, l’esforç i el compromís ètic i social. A partir del curs 2015-2016, també s’oferirà el Cicle Formatiu Superior, com a títol reconegut i homologat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00