Sociedad
TRÀNSIT

Mor per l’impacte d’una roda que s’ha desprès d’un camió

Un conductor de 71 anys ha mort aquesta tarda a l'autovia A-2 a Ribera d'Ondara, a La Segarra.

Imatge frontal del vehicle que ha rebut l'impacte d'una roda de camió i el conductor del qual ha resultat mort a l'A-2 a Ribera d'Ondara.ACN

Ribera d'Ondara

Un conductor de 71 anys i únic ocupant del turisme sinistrat ha mort aquesta tarda en un accident a l'autovia A-2 a Ribera d'Ondara, a La Segarra. No ha pogut evitar l'impacte de la roda i el vehicle ha saltat la mitjana.

Segons informacions dels Mossos d’Esquadra, una roda es desprenia del camió del davant i ha impactat contra el turisme. Segons fonts pròximes un primer vehicle hauria esquivat la roda, però aquesta hauria impactat contra aquest vehicle sinistrat, sense que l'home hagi pogut reaccionar. Es desconeix, encara si aquesta roda s'hagués afluixat de l'eix del trailer o en seria una de recanvi.

Com a conseqüència de l’impacte, el cotxe ha saltat la mitjana de l'autovia i ha envaït el sentit contrari al que circulava, segons ha informat el Servei Català del Trànsit.

El conductor i únic ocupant del vehicle ha resultat mort a l'acte. L'accident, que s’ha registrat cap a 18:20 hores, ha obligat a tallar l’autovia en tots sentits de la marxa. S'han hagut de fer desviaments.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00