Sociedad

A presó l'autor del crim de Sant Pere Pescador

El gambià de 55 anys acusat de matar la dona a ganivetades ha estat enviat a la presó, sense fiança, després de declarar. El jutge també li impedeix acostar-se als tres fills menors d'edat que té.

El bloc de pisos on van passar els fets. ACN / ACN

Girona

El jutge ha enviat a la presó sense possibilitat d’eludir-la amb una fiança el gambià de 55 anys que dilluns va matar la dona a ganivetades a Sant Pere Pescador. Li imputa un delicte d’assassinat en l’àmbit de la violència de gènere i amenaces. També ha dictat una ordre d’allunyament i li impedeix comunicar-se amb els tres fills menors que té. Una de les criatures, la més petita, estava al pis on aquest home presumptament va matar la dona, de 32 anys.

La víctima havia presentat una denúncia contra l’agressor al jutjat d’instrucció de Figueres que s’encarrega dels temes de violència sobre la dona però no es va dictar cap ordre d’allunyament perquè, segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, després de prendre declaració a la víctima i al seu home es va considerar que no es complien els requisits. Per tant, la parella va continuar vivint junta al pis de la plaça de les Flors de Sant Pere Pescador on es va produir l’assassinat.

Dilluns, poc després de la una del migdia, la policia va rebre l’avís d'uns veïns de la parella i quan van arribar van trobar al presumpte homicida tacat de sang i retingut per alguns familiars. El cadàver de la dona era a dins del pis i presentava signes de violència per arma blanca.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00