Fútbol
La Prèvia

Amb el Valladolid-Las Palmas de reüll

El Girona rep el Recreativo a Montilivi amb opcions d'obrir forat sobre algun dels rivals directes o tots dos. El Llagostera visita el Molinón on l'espera l'Sporting; l'únic equip de la categoria que no ha perdut.

La Previa: Girona-Recre, Sporting-Llagostera

La Previa: Girona-Recre, Sporting-Llagostera

05:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0080420141121142830/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

El Girona ha blindat dos dels seus jugadors de més projecció aquesta setmana, Coris i Pere Pons, i és un altre gironí, Juncà, el que més maldecaps està ocasionant a l'entrenador, Pablo Machín, de cara a fer l'onze inicial pel partit contra el Recreativo (diumenge 17:00).

El de Riumors ha sumat als problemes musculars que l'han deixat fora de combat durant dos partits un procés gripal -que també ha afectat Íñiguez, David García i Bordas- i Machín diu que no decidirà si juga o no fins després de l'entrenament de dissabte.

El partit coincideix en jornada amb un Valladolid-Las Palmas (tots dos estan empatats amb el Girona a 26 punts) i això fa que derrotar el Recreativo tingui un plus d'afegit perquè es podria obrir forat amb el que perdi i, si empaten, amb tots dos. Machín diu que aquest duel de rivals directes se'l mirarà "de reüll" perquè, adverteix, el Recre no és un equip senzill de sortejar. Ha destacat que està "molt ben treballat" i que viu de la transició ràpida després de recuperar la pilota.

Llagostera

Si el Llagostera guanya al camp de l'Sporting, (dissabte 18:00) es convertirà en el primer equip que haurà estat capaç de derrotar els asturians aquesta temporada. Aquest premi honorífic, evidentment, aniria acompanyat d'un de més material; la possibilitat de sortir de la zona de descens. De tota manera, el tècnic, Lluís Carrillo, ja ha advertit que fins d'aquí a 3 o 4 setmanes no veurem la millor versió de l'equip blaugrana.

A les baixes habituals de les últimes jornades (Pi, Simon, Juanjo, Rico) s'hi suma el tercer porter Ratti i el sancionat Jordi López. Això vol dir que el tècnic avui només ha hagut de triar un descartat i li ha tocat a Valho, inèdit des de la primera jornada.

Malgrat els problemes, el Llagostera es desplaça a Gijón amb el nus de la corbata una mica més fluix després d'haver derrotat el Tenerife en l'última jornada. Tot i els 2 gols que va anotar, Carrillo no va voler assegurar que l'estratega Pitu tingués un lloc assegurat a l'onze inicial.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00