Fútbol
El Post

Abonats al caviar

El Girona derrota el Recreativo a Montilivi i segueix en zona d'ascens directe. El Llagostera va empatar a El Molinón però avui és un punt més lluny de la salvació (-2) que abans de començar la jornada.

El Post | Jornada 14 | Girona 2 Recre 0 i Sporting 0 Llagostera 0

El Post | Jornada 14 | Girona 2 Recre 0 i Sporting 0 Llagostera 0

03:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0080420141124110100/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

El Girona continua menjant caviar, que és el símil que va fer servir el tècnic Pablo Machín per intentar explicar el moment que viu actualment un equip que l'any passat va estar amb l'aigua més amunt del coll.

Després de derrotar el Recre per 2-0 (Felipe va marcar de cap als 2' en un còrner i Granell va fer un golàs als 35') suma 29 punts, els mateixos que el primer classificat, Las Palmas i 3 més que Valladolid i Sporting, 6 més que la Ponferradina i 8 més que el Betis, que ahir va perdre a casa contra l'Alavés i que la pròxima jornada visita Llagostera.

Un Llagostera que va aconseguir una cosa de la que molt pocs equips poden presumir; puntuar a El Molinón. Ho ha aconseguit el Girona (2n), el Valladolid (4t) i el conjunt gironí, que, malgrat tot, continua penúltim i un punt més lluny de la zona de salvació que abans d'aconseguir la gesta. Coses que té el futbol.

Malgrat el 0 a 0 final, qui va disposar de millors ocasions va ser el Llagostera, sobretot a la segona meitat. El porter Cuéllar, però, les va avortar totes, inclòs un últim xut amb molta intenció de Sergio León al temps de descompte.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00