Sociedad
TARRAGONA

L’escola l’Arrabassada obrirà portes el curs 2016-2017

La Generalitat confirma que es reservarà una partida pressupostària l’any vinent per poder fer realitat aquest projecte. Els alumnes porten set anys en barracons.

Tarragona

Els 400 alumnes de l’Arrabassada aviat deixaran de banda els barracons prefabricats i tindran un centre d’obra nova, després d’esperar-la durant més de set anys. La Generalitat confirma que de cara al 2015 reservarà una partida pressupostària pel projecte i que les obres es faran amb celeritat, de manera que a principis del curs 2016-2017 ja pugui entrar en funcionament. Això sí, s’haurà de redactar un nou projecte perquè finalment no serà escola-institut sinó que tan sols acollirà educació primària.

L’ajuntament va cedit al setembre els terrenys per la nova escola. La regidora d’ensenyament, Carme Crespo, celebra la notícia però no s’oblida dels deutes pendents: “la ciutat necessita un altre institut i una nova escola a La Floresta. Ho continuarem reclamant”.

Es manté l’oferta educativa a Tarragona ciutat

La directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Maria Àngels González, explica que de cara al proper curs es mantindran els 60 grups de P3 que hi ha actualment a Tarragona ciutat. A on s’ampliarà la oferta és a l’ESO, ja que s’afegirà un grup.

Actualment hi ha 30.224 alumnes, 300 més que l’any anterior. En l’àmbit docent es compta amb 1832 professors entre el sector públic i el concertat, 15 més que en l’exercici anterior.

Sense novetats a l’EOI

Pel que fa a la polèmica sobre l’ús de la 3a planta de l’edifici de l’antiga Chartreuse, a on hi ha l’Escola Oficial d’Idiomes, González explica que és un espai que no pertany al Departament d’Ensenyament i que l’EOI no pot utilitzar. No ha volgut entrar a valorar la denúncia que els alumnes tenen previst presentar contra la Generalitat per malversació de fons, tal i com ha explicat SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00