Sociedad

Montoya marxarà del Barça al desembre

Luis Enrique li ha dit al futbolista que no compta amb ell. El Barça li ofereix marxar cedit una temporada i mitja però Montoya vol marxar traspassat

Barcelona

Fa aproximadament dues setmanes Luis Enrique li va dir a Montoya que no compta amb ell perquè creu que no encaixa amb la seva filosofia de joc. no és el perfil de lateral que busca. Li va dir que seguís treballant però que tenia per davant a Dani Alves i Douglas i que tindria pocs minuts perquè, a la pràctica, també té per davant a Adriano.

Òbviament, Montoya, que es va quedar totalment descol·locat vol marxar al desembre i així li ha comunicat al club.

El representant del jugador, Juan De Dios Carrasco, i Andoni Zubizarreta ja han mantingut una primera reunió i a principis de desembre es tornar a trobar per buscar una sortida.

Segons hem pogut saber, el Barça ofereix a Montoya marxar cedit una temporada i mitja. És a dir, marxar al desembre i tornar al club al 2016. Però el futbolista vol marxar traspassat i que, en tot cas, el Barça es guardi una opció de recompra.

Montoya porta 15 anys al club. Ha passat per totes les categories. A finals de març va renovar fins al 2018. Ell pensava que aquesta temporada tindria minuts però la realitat ha acabat sent la contrària. només ha disputat un partit.

El jugador està descol·locat. Primer perquè el club el va renovar fa molt poc i segon perquè Luis Enrique el va voler fitxar per la Roma. Però, al futbol les coses canvien i, insistim, fa dues setmanes, l'entrenador blaugrana li va dir a Montoya que no comptava amb ell.

El futur de Montoya està lluny de la Lliga espanyola. El jugador té propostes del Calcio, la Bundesliga, la Premier, la Lliga francesa, la turca i la grega. Acaba de ser pare però ja té coll avall que haurà de marxar a l'extranger.

Insistim, a principis de desembre representant i Zubizarreta mantindran una segona reunió. El club vol que marxi cedit un any i mig però el futbolista vol marxar traspassat.

Clar, sobta aquesta situació. Bàsicament, perquè Dani Alves acaba contracte a final de temporada. Des del Barça ens asseguren que no tenen intenció de renovar-lo. Però hem de recordar que el club està sancionat per la FIFA i no pot fitxar.

Per tant, només quedarien Douglas i Adriano com a laterals.

Douglas, com hem explicat, és un fitxatge fet, i cito paraules textuals, "per si de cas". Per si de cas Alves marxa i el Barça no podia fitxar. El propi Josep Maria Bartomeu es va sorprendre quan Zubizarreta i Luis Enrique li van demanar el fitxatge de Douglas i sap que el problema en aquesta posició, al lateral dret, l'acompanyarà tota la temporada.

De fet, diverses fonts, apunten a que el Barça ha estat víctima de la sanció de la FIFA, que va enxampar el club amb el pas canviat i va provocar l'extrany fitxatge de Douglas i que Luis Enrique no li digués a Montoya que no comptava amb ell al mes d'agost que era quan, possiblement, tocava.

Sique Rodríguez

Sique Rodríguez

Director del 'Què t'hi jugues!' de SER Catalunya y de 'El Bar'

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00