Sociedad
A27

“Foment ha de moure fitxa”

El conseller Santi Vila exigeix al govern central que prengui una determinació per desencallar les obres de l’autovia: o accepta ampliar la concessió d’autopistes o hi destina pressupost.

A27 al seu pas per la Masó (Alt Camp) / ACN

Valls

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha exigit novament al Ministeri de Foment que mogui fitxa per desencallar l'A-27. Segons Vila, només hi ha dues alternatives: si Foment descarta tancar un acord que impliqui ampliar la concessió d'autopistes, haurà d'incloure-ho a pressupostos i afrontar la inversió de l'obra pendent: "és una de les darreres infraestructures més estratègiques que falten per fer al conjunt del país".

La sinistralitat a la C-14

D’altra banda, la C-14, la carretera de Reus a Valls i Montblanc, passant per Alcover, concentra un alt nombre d'accidents. Aquest dijous a la nit s'hi va produir un accident mortal on una jove de Valls de 23 anys hi va perdre la vida. Vila assegura que s’hi vol posar remei: "en som conscients, estem avaluant quines actuacions d'urgència hi portem a terme a curt terme". Segons el conseller, una actuació integral suposaria una despesa molt desmesurada i el Govern vol identificar els punts més conflictius per resoldre'ls al més aviat possible.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00