Sociedad

Canvis en la seguretat del Barça

Gaby Pérez serà el nou director general d´operacions i Bartomeu li ha encarregat que dissenyi el nou equip de seguretat per “posar-hi ordre” i “endreçar-lo” amb “carta blanca”

Vista panorámica del Camp NouGETTY

Barcelona

Gaby Pérez té una àmplia experiència acumulada en la gestió de l´Estadi Olímpic, del Palau Sant Jordi i del Fòrum. El seu segon podria ser Manel Rubio, responsable de la seguretat del Palau Sant Jordi. La seguretat penjarà doncs de Gaby Pérez que comença a treballar al Barça el proper dos de Gener, i que ha de fer el seu equip.

Trontolla en aquest sentit la continuïtat de Alex García Gascón, actual cap de seguretat del Barça que com ja va revelar la SER en el seu dia s´ha enfrontat a l´inspector Venteo, coordinador de seguretat dels Mossos en el Camp Nou que va denunciar a La Graderia que el Barça no hi fa prou per eradicar els violents del Camp Nou.

Recordem també que la SER va explicar que en el desplaçament del primer equip a Nicòsia cridava molt l´atenció veure com Carles Vidal, portaveu de la grada d´animació, i vetat pels Mossos en la negociació pels seus antecedents, se´l veia abraçant-se a l´actual cap de seguretat del club.

Recordem que el Barça prohibia a l´inspector Venteo de viatjar amb l´equip en els desplaçaments, cosa que la policia catalana troba insòlita perquè els Mossos fan la interlocució directe amb els altres cossos policials allà on es desplaça l´equip.

Fonts policials, consultades per la SER, admeten que els Mossos estan molt molestos amb una certa permissivitat que havia agafat la seguretat al Camp Nou pel que fa al retorn d´alguns violents, i que d´aquí neix la denuncia de l´inspector Venteo a la SER.

El nou director d´operacions del Barça manté excel·lents relacions amb les forces i cossos de seguretat i substitueix la plaça que va deixar vacant Emili Sabadell, ara responsable d´operacions del primer equip.

Els canvis en el departament d´operacions fan pensar per tant que Bartomeu ha mogut fitxa per reforçar i endreçar la seguretat del club.

En tot cas l´encàrrec a Gaby Pérez és de “posar-hi ordre” i reforçar la seguretat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00