Sociedad
FURTS

Quinze robatoris a habitatges en dos mesos

En domicilis de la Zona Alta de la ciutat de Lleida, principalment en les cases unifamiliars entre els carrers Alfred Perenya, l’avinguda Navarra, i els seus voltants

Alguns dels objectes que sostrets dels 15 domicilis comissats pels MossosMOSSOS

Lleida

Detinguts 3 persones per cometre 15 robatoris a l'interior de domicilis de la Zona Alta de la ciutat de Lleida, principalment en les cases unifamiliars entre els carrers Alfred Perenya i l’avinguda Navarra, i els seus voltants. Els 15 robatoris s'havien comés en els darrers dos mesos.

En tots robatoris el modus operandi era el mateix. Primer s'accedia als habitatges saltant la tanca perimetral, i posteriorment, després de trencar alguna finestra, s'entrava al domicili per robar aparells electrònics, joies i menjar. Els Mossos ho van poder descobrir gràcies a la trucada nocturna d'un veí, alertant que havia escoltat uns forts cops en una casa deshabitada de l’avinguda Doctor Fleming de Lleida.

Els agents van comprovar que hi havia una finestra forçada però no havien aconseguit accedir a l’interior. Simultàniament, van descobrir que al pati d'una casa propera, amagat darrera un pou, hi havia un home que al detectar la presència policial va fugir ràpidament saltant pels jardins de diferents cases, fins que el van enxampar a l'altura de l'avinguda de Navarra. Portava uns guants, un tornavís, una fulla de serra i unes tenalles. Va quedar detingut, I se'l relaciona amb 15 robatoris amb força comesos en domicilis d'aquesta zona de Lleida, durant els darrers dos mesos. També s'han detingut dues dones que, presumptament, també estaven implicades en els robatoris, que probablement revenien el material. Tots tres són d'origen romanès, i han quedat en llibertat amb càrrecs. La policia ha pogut recuperar algun dels objectes robats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00