Sociedad
La Prèvia

Objectiu acabar bé

El Girona tanca 2014 a casa contra l'Alavés amb l'objectiu de guanyar per mantenir-se, com a mínim, entre els tres primers i el Llagostera buscarà a Albacete un triomf que li permeti passar el Nadal el més a prop possible de la salvació.

La Previa: Girona-Alavés i Albacete-Llagostera

La Previa: Girona-Alavés i Albacete-Llagostera

03:41

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0080420141219173740/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

El Girona recupera el central Lejeune després d'haver complert partit de sanció a Zaragoza però perd Ramalho i Bigas -sancionats- i segueix sense poder comptar amb Juncà. El buit de Ramalho l'omplirà Mas i al flanc esquerre les possibilitats són tres: Coris, Aday o Juanlu Hens. S'accepten apostes.

El tècnic, Pablo Machín, diu que portar 1 punt de 9 possibles no és cap drama però no nega que, després d'una primera volta immaculada, toca guanyar l'Alavés a casa per rubricar-ho. I ja avança que després de dues derrotes amb bon joc (més contra el Barça B que contra el Zaragoza) ara firma jugar malament i guanyar perquè després de festes, ningú recordarà el partit.

El Llagostera viajta a Albacete amb una única novetat a la convocatòria; Diego Rivas per Barnils. Tot i les bones sensacions contra la Ponferradina, el tècnic, Lluís Carrillo, no ha confirmat ni desmentit canvis a l'onze inicial. En el fons, el dubte es centra, bàsicament, en si Diego Rivas recupera el lloc i, si fos així, per qui.

Carrillo diu que l'Albacete juga millor que el que diuen els seus resultats (també ho va dir Machín en el seu dia) i afronta el partit amb la pretensió de disputar-li la pilota. Segons Carrillo, qui gestioni millor els nervis s'emportarà el partit i si se l'emporta el Llagostera, el conjunt blaugrana aconseguirà passar el Nadal molt a prop de la salvació.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00