Sociedad
SOCIETAT

Les retallades socials, principal preocupació dels ciutadans

Els enquestats del segon observatori del 2014 posen les retallades en polítiques socials, pensions i prestacions per davant de l'atur en el rànquing de principals preocupacions

Andorra la Vella

Les retallades socials es converteixen en la principal preocupació dels ciutadans. Així ho assenyala l'Observatori del segon semestre del 2014 presentat pel CRES.

Fia cinc anys que l'Atur era el problema més destacat per part dels enquestats però en aquesta ocasió, la preocupació per les ajudes socials i especialment per la continuïtat de les pensions i prestacions de la CASS, l'han desbancat.

Amb tot els efectes de la crisi continuen a dalt de tot dels maldecaps de la població i molt per darrera venen les infraestructures, la política o el trànsit.

Medi Ambient

El CRES també ha demanat per la percepció sobre el respecte al medi ambient i els resultats han estat positius. El 81% dels enquestats creuen que la situació al Principat és bona o molt bona. Una percepció que ha millorat molt respecte el 2007, quan només el 38% dels enquestats responien que la situació era bona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00