Sociedad
CAP NEN SENSE JOGUINA

El 'Cap nen sense joguina' reparteix joguines a més de 10.000 nens

La campanya solidària 'Cap nen sense joguina' ha fet possible que més de 10.000 nens i nenes de Barcelona malalts o sense recursos hagin tingut un regal. Melcior, Gaspar i Baltasar han visitat hospitals i centres d'acollida aquest matí abans de tornar a Orient.

Cavalcada 'Cap nen sense joguina' 2015

Cavalcada 'Cap nen sense joguina' 2015

02:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0605420150106171806/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La cavalcada del 'Cap nen sense joguina' ha fet parada al centre Nen Déu del barri del Guinardó, un centre que atén a nens i nenes amb discapacitats. El rei Melcior ha estat el més aclamat, el que més abraçades i petons ha hagut de repartir.

Els Reis Mags del Cap nen sense joguina / Emma Miguel

Melcior, Gaspar i Baltasar després d'una nit de molta feina han deixat descansar els camells, que han d'agafar forces per la tornada a Orient, i han repartit les joguines del 'Cap nen sense joguina' des d'un Cadillac. A més del centre Nen Déu, aquesta cavalcada solidària ha fet parada també a la planta d'infantil de l'Hospital de Sant Pau i el centre d'acollida Sant Josep de la Muntanya. Però els regals aconseguits gràcies a la solidaritat dels oients de Ràdio Barcelona, més de 13.000 joguines, arribaran avui també a 10.100 nens i nenes de Barcelona malalts o sense recursos.

Els regals del 'Cap nen sense joguina', recordem-ho, són possibles gràcies als diners recaptats a la subhasta d'objectes de famosos, als donatius dels oients i a les joguines que fins aquesta matinada s'han recollit a la porta de Ràdio Barcelona, al carrer Casp, i al Casino de l'Aliança del Poblenou, que juntament amb El Corte Inglés, també participen en aquesta campanya solidària.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00