Sociedad

Apps que avisen on són els controls policials

Alguns mossos han mostrat la seva preocupació per l'aparició d'aplicacions de telèfon mòbil que alerten d'on estan situats els controls policials, quants agents hi participen i què busquen. Creuen que aquests sistemes perjudiquen seriosament l'efecte sorpresa que han de tenir aquests dispositius

Barcelona

Hi ha dos sistemes popular, SocialDrive i Waze, creats bàsicament per alertar de controls de radar o alcoholèmia a la carretera o en carrers de grans ciutats. SocialDrive va néixer d'un conjunt de pàgines de Facebook i grups de Whatsapp de diferents usuaris que s'advertien mútuament d'aquests controls. L'interès va créixer i van crear aquesta aplicació.

L'App Waze situa sobre un mapa la presència policial i també permet posar-hi comentaris. El portaveu del Sindicat de Mossos d'Esquadra, Toni Castejon alerta del perill que suposa pels policies i el poc efecte que acabaran tenint els controls.

Apps que mostren on són els controls policials

00:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0016320150119092313/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alguns policies fins i tot han fet el pas de demanar a Google Play que elimini aquesta aplicació del seu sistema de descàrregues.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00