Sociedad
TRÀNSIT

Multen el seu cotxe quan estava carregat en una grua

Una veïna de Segur de Calafell ha rebut una notificació de multa per excés de velocitat del seu cotxe quan estava sent transportat per una grua a la N-420a entre Riudoms i Riudecols.

El cotxe sancionat carregat a sobre una grua el passat 9 de setembre / Cedida

Calafell

Fa una setmana la Sònia Mirambell va rebre una multa del Servei Català de Trànsit per excés de velocitat. Segons la notificació, el passat 9 de setembre el seu cotxe circulava a 83km/h en una via en la que el límit és de 70km/h, fet que suposa una infracció greu sancionada amb 100 euros.

Després de donar-hi voltes, la Sònia va parlar amb el seu marit i van arribar a la conclusió que aquells dies ells no tenien el cotxe perquè havien estat a Andorra de vacances i el motor s'havia avariat. Per tot plegat, avui ha anat al Servei Català de Trànsit a Tarragona per tal d'interposar un recurs i les seves sospites s'han confirmat, el cotxe multat estava carregat en una grua.

"A vegades passa"

La Sònia ha preguntat si aquest fet havia passat mai abans i des del SCT han reconegut que "a vegades ens passa, això s'ha de solucionar". Una altra de les explicacions que li han donat a aquesta veïna de Segur de Calafell és que la matrícula de la grua és andorrana i la sanció s'ha interposat al vehicle que hi anava carregat.

El recurs ja ha estat interposat tot i que la dona haurà de tornar a trucar d'aquí dues setmanes al SCT per tal de veure com està el procediment per tal de retirar la sanció.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00