Sociedad
POLÈMICA CONCESSIONS

Es desestima les reclamacions de l’empresa que gestiona els radars

Segons ha explicat la regidora d’Urbanisme, Marta Camps, l’Ajuntament de Lleida i la UTE Mobilitat concessionària “van establir el límit de velocitat a partir de 65 kilòmetres” hora per sancionar

Els radars per al control de la velocitat a l'interior de la ciutat de Lleida començaven a sancionar el passat agostACN

Lleida

Les condicions del contracte entre la UTE Mobilitat i l’Ajuntament de Lleida suposen que “els límits de velocitat des dels quals es realitzaran les propostes de sanció s’ establiran conjuntament” segons recull l’informe preliminar dels serveis jurídics de la Paeria, que desestima la reclamació de la concessionària.

Segons ha explicat la regidora d’Urbanisme, Marta Camps, l’Ajuntament de Lleida i la UTE concessionària “van establir el límit de velocitat a partir de 65 kilòmetres” hora per sancionar. La UTE els reclama 9 euros per multa no validada d’entre els 55km/h i els 64 Km/hora, que segons va fer públic el moviment ciutadà Comú de Lleida, això suposava un milió d’euros que l’UTE Mobilitat reclamava com a pèrdua a l’Ajuntament per no validar les sancions en aquest tram de velocitat.

MARTA CAMPS, regidora d'Urbanisme: 'es va establir a partir de 65 km/h' per sancionar

01:06

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0093120150120223629/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L’escrit de la concessionària adreçat a l’Ajuntament també feia referència a la utilització del vehicle amb radar embarcat, en aquest sentit “cal manifestar que el plec estableix l’obligació del contractista a posar-lo a disposició de l’Ajuntament, però en cap cas determina que s’hagin de dur a terme un nombre mínim de captures d’infraccions, pel que estima que “no procedeix la reclamació de cap compensació econòmica per aquest concepte”. Comú de Lleida en la seva denúncia pública va dir que l’empresa xifrava un milió més de pèrdues per aquest concepte. En total, Comú de Lleida va afirmar que la concessionària dels radars reclamava uns 2,3 milions d’euros a la Paeria.

Aquest és un primer informe sobre les principals reclamacions de la concessionària, però des del departament de Concessions s’elaborarà a partir d’ara la resolució definitiva a partir de tots els informes tècnics corresponents.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00