Sociedad

Segueixen a tot drap

La sinèrgia gironina continua. La victòria del Girona a Santander i l'empat del Llagostera contra Las Palmas a Palamós ha servit per treure el Llagostera del descens i per situar el Girona a només tres punts del líder. Un Girona que ja supera els registres d'ara fa dues temporades quan, amb Rubi a la banqueta, va estar a punt de pujar a Primera.

El Post del Racing 0 Girona 1 i del Llagostera 0 Las Palmas 0

El Post del Racing 0 Girona 1 i del Llagostera 0 Las Palmas 0

03:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0080420150126115238/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

El Girona hauria pogut guanyar per més gols però, a diferència d'altres dies, ahir no va tenir tanta efectivitat. Amb els tres punts d'El Sardinero arriba als 41 i això vol dir que ja té millors números que aquell Girona que, a les ordres de Rubi, va acabar disputant el play off d'ascens a Primera.

El tècnic, Pablo Machín, diu que tot i que competeixen amb equips de més potencial, si mantenen aquestes prestacions donaran guerra fins al final.

El Llagostera també dóna guerra als de dalt. Després de derrotar el Valladolid, ahir va tornar a mantenir la porta a zero davant d'un dels cocos de la lliga; Las Palmas. El punt serveix per sortir del descens perquè Racing i Barça B van ensopegar.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00