Sociedad
CLUBS SOCIALS

Més socis i més activitats els caps de setmana, objectius del "nou" Sícoris

La nova junta del club, dirigida per Eduard Abella, vol canviar els estatuts per evitar que els presidents es perpetuïn en el càrrec. Volen acotar-ho a vuit anys.

President del Sícoris Club.RÀDIO LLEIDA

Lleida

Captar més socis, obrir les activitats dirigides els caps de setmana i ampliar els serveis per als més petits són algunes de les propostes de la nova junta del Sícoris Club, presidida per Eduard Abella.

EDUARD ABELLA (Pres. Sícoris Club): “Volem més socis i que els que hi ha no marxin”

05:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0663020150126152914/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Un dels camins per aconseguir-ho serà apujar dels 8 als 12 anys l'inici de l'edat en què els fills dels socis han de començar a pagar.

La crisi i la competència també han fet reduir el número de socis al Sícoris, que ha passat, segons Abella, de 3.700 a 3.200. Es vol incentivar la captació de socis però també el manteniment dels que ja es tenen amb més serveis i un aprofitament més gran de les instal.lacions de què es disposen.

Abella substitueix en el càrrec a Jaume Vilella, que portava 24 anys al capdavant d'aquesta entitat. Va renunciar a presentar-se a la reelecció i per primer cop durant dècades hi havia algú altre per substituir-lo.

Una candidatura alternativa -eleccions mai se n'havien fet en els 68 anys d'història del Sícoris- encapçalada per Eduard Abella, el president dels fabricants de maquinària agrícola de Lleida, que va fer-se amb la victòria en les eleccions d'aquest diumenge.

S'enfrontava a Jordi Amorós, el candidat de Vilella i que fins ara havia estat membre destacat de la junta del Sícoris. Però les urnes van parlar i ho van fer amb vehemència. 277 vots per a Amorós davant 797 per a Abella. Una de les primeres coses que farà Abella serà canviar els estatuts "perquè un president no pugui ser-ho més de 8 anys", ha assenyalat el nou president del Sícoris.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00