Sociedad
PIMEC

"Segona oportunitat"

La patronal demana la necessitat d'aplicar canvis legislatius en l'àmbit fiscal i en la llei concursal per afavorir que empresaris que s'han quedat "atrapats per la crisi", pels deutes contrets, pugin tenir una "segona oportunitat" empresarial, sempre i quan "no hagin fet res malament".

La seu de Pimec a LleidaRÀDIO LLEIDA

Lleida

El president de la Pimec a Catalunya, Josep Gonzàlez, reclama canvi legislatius per afavorir que els empresaris que s'han quedat endeutats durant la crisi, puguin tenir “una segona oportunitat”.

JOSEP GONZÀLEZ, pres. Pimec Catalunya: demana 'una segona oportunitat' pels empresaris 'tocats'

00:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0093120150127204504/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 La patronal preveu que aquest any les pimes crearan uns 120 mil nous llocs de treball a Catalunya. A Lleida entre 3 mil i 3-500. I demana que els empresaris que hagin fet fallida durant la crisi puguin “quedar nets” de les obligacions per emprendre una nova activat empresarial

Josep Gonzàlez -president Pimec Catalunya- al fons, i, Francesc Roig -president Pimec Lleida-

 Pimec reconeix que s'ha obert el crèdit a les empreses, però només "a les consolidades" i per això reclama l'obertura del crèdit a totes les empreses per part de les entitats financeres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00