Sociedad

La plaça de l'esvoranc del Carmel es queda com està

L'Ajuntament no té previst a curt termini fer-hi res i mantindrà de moment aquest espai de terra, amb jocs infantils i sense nom oficial

Google Street View

Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona no té previst fer canvis a la plaça on fa 10 anys es va obrir el gran esvoranc del Carmel. Ara és un espai de terra amb jocs infantils que no té nom oficial i ho continuarà sent malgrat la reivindicació que ha fet el President de l'Associació de Veïns coincidint amb l'aniversari de l'esfondrament.

La regidora del districte, Francina Vila, ha explicat en una entrevista a Hora Barcelona que no està previst fer cap nova actuació en aquest espai. Diu Vila que la plaça és un espai digne i que al Carmel hi ha "actuacions que són més necessàries".

En aquesta plaça s'havia previst en el seu dia fer un equipament i habitatges, però aquest pla es podria revisar quan es decideixi actuar en el futur.

Francina Vila ha rebutjat també les crítiques del president de l'Associació de Veïns, Francisco González, que ahir deia que aquest havia estat un mandat perdut perquè s'havia invertit poc en el barri. L'Ajuntament assegura que s'han invertit 18 milions d'euros.

'Al Carmel hi ha actuacions més necessàries que l'espai de l'esvoranc'

00:47

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/002RD010000000922735/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00