Sociedad
CASTOR

Sense informes previs per a la declaració d'impacte ambiental

L’ajuntament d’Alcanar ha reclamat a la Defensora del Poble, Soledad Becerril, que obri una investigació per aclarir els fets.

El Ministeri d'Agricultura respon que no disposa de cap informe jurídic sobre l'impacte ambiental del Castor / Arxiu ACN ACN

Alcanar

El consistori canareu demana a la Defensora del Poble que intervingui en l'assumpte. No entenen perquè es va aprovar la declaració d’impacte ambiental del projecte Castor sense cap informe previ. L’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat, creu que tot plegat "és incomprensible".

El consistori disposa d’una carta del Ministeri on se li confirma aquest fet. La missiva del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient arriba després que l’ajuntament d’Alcanar hagués reclamat en més d’una ocasió informació sobre la tramitació del Castor. Quan finalment hi ha resposta arriba la sorpresa, el govern central reconeix que no hi havia cap informe previ a la declaració d’impacte ambiental.

L’ajuntament d’Alcanar demana a la defensora del Poble que intervingui donada la repercussió social i ambiental del projecte.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00