Sociedad
CAS LLUÍS SUÑÉ

Es planteja demandar l'expresident d'Extremadura

El regidor de Torredembarra acusat d'ultratge a la nació es planteja querellar-se contra l'expresident de la Junta d'Extremadura. L'antic govern extremeny el va denunciar perquè va publicar al seu blog una fotografia de dos nens vestits amb roba bruta i estripada sota el titular "apadrina un nen extremeny".

Lluís Suñe acompanyat per membres de la plataforma "Lluís Absolució" a l'entrada dels jutjats de Tarragona / Marta Bonillo

Avui s'ha celebrat la vista preliminar del judici en la que no s'ha arribat cap acord de conformitat. Tot i que la Junta d'Extremadura, representada pel seu advocat, ha passat de demanar una pena de dos anys de presó i una multa econòmica a tan sols una sanció econòmica de 12 mesos, el regidor de Torredembarra no està d'acord amb la pena i no s'ha arribat a cap acord. D'altra banda, el ministeri fiscal ha retirat el seu escrit d'acusació i creu que l'acusat no ha comès cap delicte. Un cop acabada la vista preliminar, el jutjat penal del número 3 de Tarragona ha fixat la data del judici definitiu pel proper 17 de febrer a tres quarts d'onze del matí.

Suñé, representant de la formació Alternativa Baix Gaià, diu que no entén perquè se l'està jutjant, està convençut que el cas acabarà en res. De fet, per tot això, es planteja ara querellar-se contra l'expresident d'Extremadura, Fernández Vara. "Em plantejo presentar una querella, no contra la institució, sinó contra aquelles persones que en el seu moment per generar-se més valentia política davant dels seus van presentar una querella i van posar-me una diana al cap en el qual van generar situacions molt perilloses". Assegura que durant una època va haver de viure amb escorta i que la seva família va arribar a rebre amenaces de mort.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00