Sociedad
TARRAGONA

La remodelació de l'estació de trens en marxa

La ministra de Foment assegura que el projecte de remodelació de l'estació de trens s'està elaborant. Afirma a més, que d'aquí dues setmanes, com a molt, es reunirà amb l'Ajuntament.

Pastor espera tancar la remodelació de l'estació de Tarragona amb l'Ajuntament "la setmana que ve o la següent" / Pi, Roger ACN

Tarragona

Ana Pastor en resposta a la pregunta feta pel senador de CiU Jordi Sendra, ha assegurat que espera tancar definitivament amb el consistori el projecte de remodelació de l'estació de trens de Tarragona en una reunió que ha de tenir lloc "la setmana que ve o la següent".

Segons la ministra el projecte ja estava enllestit però s'ha hagut de modificar perquè el que hi havia fins ara no tenia en compte els trens d'ample europeu. El projecte contempla l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda, instal·lar ascensors i escales mecàniques, ampliar andanes i ampliar l'esquema de vies.

Pastor també ha afirmat que Foment treballa al tram de ferrocarril convencional Vilaseca-Tarragona-Barcelona i la connexió amb l'Alta Velocitat a l'Arboç "per sotmetre l'estudi a informació pública abans de l'estiu".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00