Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad

Debat electoral per escollir el Rei del Carnestoltes de Tàrrega

Els targarins voten entre un candidat d’esquerres ‘El Targarí de Tota la Fira’ i un de dretes ‘El Targarí de Tota la Vida’.

El 'Pequeño Nicolás' és el protagonista del cartell amb referències a les eleccions dels Estats Units.AGRAT

Tàrrega

Per primera vegada, Tàrrega escull en un cara a cara electoral el Rei del Carnestoltes. Com si fossin uns comicis, els targarins voten, a través d’una aplicació mòbil, entre dos candidats. Un d’esquerres, alternatiu i hippy batejat com ‘Targarí de Tota la Fira’ i un de dretes, conservador i populista nomenat ‘Targarí de Tota la Fira’.

CARA A CARA El candidat d’esquerres i de dretes al Rei del Carnestoltes de Tàrrega

05:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0093520150212114639/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Mantenint l’anonimat fins l’últim moment, els dos candidats han fet una veritable campanya electoral amb enganxada de cartells i fen públiques les seves promeses. Des de la dreta, per exemple, es proposa “convertir el Parc de Sant Eloi en un camp de golf de luxe” i “transvasar el Segarra-Garrigues per regar-lo”.

Les promeses d’esquerres, no menys controvertides, proposen “nacionalitzar la Borges i transformar-la en un Ateneu Revolucionari” o “convertir l’Avinguda Catalunya en el carril bici més gran del món”

Amb un cartell que té al ‘Pequeño Nicolas’ com a protagonista, el Carnestoltes de Tàrrega intenta posicionar-se com un dels més atractius de la demarcació de Lleida, des que ho organitza l’agrupació juvenil Agrat. Enguany amb una rua amb molts tocs electorals, hi ha rècord de participació amb 76 comparses i més de 1.200 persones.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00