Sociedad | Actualidad

Si s'equivoquen... líders

El Girona podria acabar la jornada com a líder flamant de segona divisió. Això passa per derrotar l'Sporting i que Las Palmas tingui un mal dia contra el Racing. Més enllà del que pugui ser, el que és és un partidàs d'aquells en els que millor no arribar tard ni marxar fins que l'àrbitre no piti el final. El Llagostera, en canvi, visita l’Osasuna carregat de baixes però amb l’aspiració de tornar amb coixí sobre el descens.

La Prèvia | Si s'equivoquen, líders!

La Prèvia | Si s'equivoquen, líders!

00:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000099393/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

Ja no és novetat però el duel contra l'Sporting serà, novament, sense Juncà i amb una llarga llista de jugadors que arriben… el que no és amb un all, és amb una ceba.

Les molèsties afecten els que acumulen més minuts com Lejeune, Felipe, Sandaza, Richy o Cifu però diumenge -doneu-ho per fet- seran tots sobre el camp per rebre un equip que, si d'alguna cosa va sobrat és de gas.

El tècnic del Girona, Pablo Machín, diu que preveu un partit de “ruleta russa”. Es juga diumenge a les 12 a Montilivi i el pita Pizarro Gómez.

El Llagostera, en canvi, es desplaça a Pamplona amb 7 baixes i 4 són de fonament: Pitu, Alcalá, Ruyman i Sergio León, que no s'ha recuperat a temps i que deixa el lloc al canterà Pol Mitjà.

El tècnic del Llagostera, Lluís Carrillo, diu que intentaran que l'Osasuna no tingui la pilota i espera que després d'haver-ho fet bé a casa, a fora no es posi peu a terra com va passar a Leganés perquè ara la regularitat mana.

El partit és dissabte a les 6 i pita Eiriz Mata.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00