Sociedad
INCENDI

Extingit l'incendi que ha destrossat el restaurant la Borda Pairal

Els bombers el donen per totalment apagat en un espai que ha quedat totalment arrasat

Els bombers han donat per extingit l'incendi de la Borda Pairal a dos quarts de nou del matí. Els operaris treballaven aquest matí per netejar i intentar recuperar el material que estés en bones condicions.

Un espectacular incendi crema el restaurant la Borda Pairal

El foc es va produir ahir cap a cuarts de vuit del vespre i ha destruit la segona planta i el sostre de la construcció. Segons explica el cap de guàrdia dels bombers, Jaume Sánchez, durant la nit han hagut d'actuar ja que en alguns moment el foc havia revifat.

 Els veïns dels edicifis de la zona van haver de ser desallotjats, tot i que ben entrada la nit van poder tornar a les seves cases. Ara és el torn de les asseguradores per tal que avaluin els danys. Sortosament la part de baix no ha quedat afectada.

El foc es va decalrar a dos quarts de set de la tarda i  hauria començat en una xemenèia de la cuina, segons les primeres indagacions dels bombers. Una vintena d'efectius del cos va prendre part en les tasques d'extinció de l'incendi que no es va controlar fins a dos quarts de deu de la nit, després que revifés amb força quan ja es pensaven que havia passat el perill.

La virulència de les flames, el fum i la proximitat d'un dipòsit altament inflamable va fer que s'optés per desallotjar 4 edificis de la zona. Cap a les dotze de la nit, però, ja van poder tornar a casa, segons el portaveu de la Policia, Sergi Medina.

La Borda Pairal ha quedat arrasada pel foc però no s'hagut de lamentar danys personals. 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00