Sociedad
REUS

Preparats per la Setmana Santa

Encara queda més d'un mes, però la regidoria de turisme i l'agrupació d'associacions de setmana santa s'han posat, més aviat que mai, a treballar per la fita, que aglutina un bon nombre de turistes.

Representants de l'Ajuntament i de l'Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Reus. / Marta Olivé

Reus

L’Agència Reus Promoció i l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Reus presenten la programació i el nou cartell de la Setmana Santa 2015. Pel que fa al cartell, l’Agència de Promoció fa la proposta del disseny de la imatge oficial de la Setmana Santa reusenca.

La col·laboració de l’Agència de Promoció de Ciutat amb l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Reus consisteix en l’edició de 2.000 tríptics amb el resum de la programació dels actes més destacats.

“Aquest any, per primer cop, s’ha aconseguit presentar el programa el primer dilluns de quaresma” expliquen la presidenta de Reus Promoció, Teresa Gomis i el president de l’Agrupació d’Associacions de setmana santa de Reus, Joan Ramon Mestre.

A més, la presidenta de Reus promoció i regidora de turisme, Teresa Gomis, ha donat importància a l'atractiu turístic en una època on l’afluència de visitants a la ciutat augmenta considerablement.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00