Sociedad

Revoquen el tercer grau dels Núñez

El jutge creu que és impossible que l'expresident del Barça i el fill es rehabilitessin només amb els 30 dies que van passar a la presó i ordena que hi tornin

Un jutge revoca el tercer grau penitenciari a Josep Lluís Núñez i el seu fill per falta de penediment / Vilaró, Lluís ACN

Barcelona

Els Nuñez havien d'estar entre reixes 2 anys, però van sortir al cap d'un mes.

El juge pica la cresta al departament de presons: dubta que l'expresident del Barça i el fill hagin "prés consciencia de la gravetat del delicte" que van cometre i se n'hagin "penedi"t estan només 30 dies a la presó.

I més perquè durant aquest temps no van seguir cap tractament específic, sinó que només van fer "classes de català, de ceràmica, esport i tècniques de relaxació", unes activitats que el jutge qüestiona que "hagin pogut servir per prendre aquesta consciència".

També recorda que l'expresident del Barça va fer un comunicat on "es presentava com una víctima d'una injusticia" i que va demanar l'indult.

Pel jutge, els 83 anys de Nuñez no són un factor determinant. Diu que tenir-los en compte suposaria "donar un xec en blanc" als delinqüents per l'edat.

La justicia recomana que almenys "compleixin una quarta part de la condemna entre reixes".

L'expresident blaugrana i el fill tenen 3 dies per recòrrer. Poden presentar un recurs davant del mateix jutjat de vigilància penitenciària que ha revocat el tercer grau o, directament, davant de l'Audiència de Barcelona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00