Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

La CUP portarà el cas d'Aigües de Girona a la Fiscalia

La CUP decideix en assemblea recórrer a la justícia per aclarir els dubtes sobre la gestió de l'empresa mixta Aigües de Girona, Salt i Sarrià, i seguiran formant part de la comissió municipal d'investigació de la companyia

El regidor de la CUP, Jordi Navarro, i l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, a l'últim ple municipal / Xavier Pi (ACN)

Girona

La CUP portarà el cas d'Aigües de Girona a la Fiscalia. Ho han acordat en una assemblea aquests dilluns vespre on també han decidit continuar, de moment, a la comissió municipal que investiga la gestió de l'empresa mixta que gestiona el servei públic d'aigua a la ciutat.

La CUP no creu que la comissió acabi aclarint els molts dubtes que hi ha sobre la gestió d'Aigües de Girona, Salt i Sarrià, sobretot després de l'auditoria que es va fer l'any 2012. Per això, han decidit anar a la Fiscalia i començar des d'ara mateix a recollir tota la documentació que calgui per recórrer a la Justícia. Diu el regidor Jordi Navarro que és l'única manera d'arribar fins al final.

Jordi Navarro, regidor de la CUP a l'Ajuntament de Girona

00:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000099818/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'assemblea de la CUP també ha decidit assistir a la pròxima reunió de la comissió d'aquset dimecres on s'ha de decidir a qui més citen perquè comparegui per donar explicacions.

La formació vol que hi assisteixin els accionistes privats de la companyia, i que es faci un cara a cara entre els responsables de l'empresa que va fer l'auditoria i el conseller delegat d'Aigües de Girona, Narcís Piferrer.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00