Sociedad

Contra la reforma universitària

Multitudinària protesta dels estudiants de secundària i universitats en contra del decret que escurça la durada dels graus universitaris. Els alumnes han provocat importants problemes de trànsit al centre de Barcelona després que la manifestació que ha aplegat més de 6000 estudiants es dividís en diferents grups

Més d'un miler d'estudiants es manifesten pel centre de Barcelona contra el 3+2 / Garcia, Raquel ACN

Barcelona

El més multitudinari ha pujat per Passeig de Gràcia, cap a l'edifici de la Borsa, contra el que han llençat ous de pintura. Els estudiants han seguit movent-se pels carrers del centre, de manera una mica aleatòria, provocant el desconcert de les unitats antidisturbis que els seguien de molt a prop. La marxa ha estat molt tranquil·la en tot moment.

Els estudiants no es creuen ni el compromís dels rectors de ajornar l'aplicació del decret ni les promeses de la Generalitat que el canvi no els afectarà econòmicament.

Demà es reunirà el consell interuniversitari de Catalunya, on hi ha el govern i els rectors, per decidir les condicions en que es podran crear els nous graus i sobretot, les mesures perquè el canvi no suposi ni un encariment de la factura que paguen els estudiants ni noves retallades per als campus.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00