Sociedad

Felicitats Màxim!

El nostre Company Màxim Castillo, de Ràdio Girona, ha estat guardonat amb el premi Miquel Diumé, concedit pel Col•legi de Periodistes i la Diputació de Girona

Girona

La sisena edició dels Premis de Comunicació Local Carles Rahola ha tingut més emoció que mai. Cap dels premiats sabia el veredicte del jurat i, fins i tot, el conductor de la gala -el periodista Màxim Castillo- s'ha vist sorprès quan el seu treball a Ràdio Girona s'ha endut el premi.

Els guardons han anat a parar a Pere Duran per les fotos de Jordi Pujol a Queralbs, poc després de confessar el frau fiscal. També s'ha reconegut el documental 'La Jonquera: 20 anys sense frontera' (Visual13), el recull de reportatges publicats a 'Setmanari de l'Alt Empordà': 'The Secret Life of Figueres' i el projecte de Mercè Sibina i Samuel Colomer titulat 'Temporada Alta: l'èxit de l'efímer'.

Els guardons estan organitzats per la Diputació de Girona i el Col·legi de Periodistes, que enguany han optat per canviar la fórmula i no han donat a conèixer els premiats fins al mateix moment de la gala.

El lliurament del premi Miquel Diumé al millor treball informatiu o divulgatiu en ràdio ha estat un dels moments més curiosos de l'acte, ja que el guanyador ha estat el conductor de la gala, el periodista Màxim Castillo. El jurat ha valorat per unanimitat que 'La carpeta de la SER - Ràdio Girona' es mereix el premi per "la concreció, la informació, l'agilitat i el dinamisme de les històries culturals que explica". El premi està dotat amb 1.000 euros.

Aquí podeu escoltar l'última Carpeta firmada per Màxim Castillo:

Els Pirates Teatre musical

00:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000099711/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00