Sociedad
ECONOMIA

Els aturats del Baix Penedès creen ocupació

Un col·lectiu de la comarca troba feina a 40 persones fent de mitjancer amb les empreses.

Aconsegueixen feina per a 40 aturats del Baix Penedès

Aconsegueixen feina per a 40 aturats del Baix Penedès

04:44

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000023677/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Vendrell

El Col·lectiu d'Aturats del Baix Penedès ha trobat feina a 40 persones en els darrers mesos. El que fan és contactar amb empreses que necessitin perfils similars als de les persones que formen part de l'associació i no estan en actiu al món laboral. Segons el seu president, Francesc Piñol, "l'objectiu és l'auto-ocupació i no desaprofitar ni una de les oportunitats que se'ns posen al davant". Serveis d'atenció domiciliària, acompanyaments hospitalaris o la promoció d'esdeveniments turístics i esportius són algunes de les feines que desenvolupen més sovint.

El Baix Penedès és una de les comarques amb una taxa d'atur més elevada.

L'atur disminueix

Gairebé 70.000 persones continuen sense tenir feina a Tarragona. Hi ha 165 persones menys a l'atur en relació al gener, el que suposa menys d'un 1%. L'atur interanual sí que registra un descens més elevat, del 7% en relació al mateix mes del 2014. Fa 20 mesos consecutius que acumula caigudes a la demarcació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00