Sociedad
SALUT

Alerta per l’increment del consum de tranquil·litzants i alcohol

Projecte Home ha atès a 200 persones durant el seu primer any a Tarragona, i alerta de noves addiccions que sorgeixen per calmar l'angoixa de les dificultats econòmiques.

Tarragona

L’ONG Projecte Home alerta de l'increment d’addiccions a l'alcohol i als tranquil·litzants a causa de l’angoixa que pateixen moltes persones per la crisi econòmica. Durant el seu primer any en funcionament, la delegació de Tarragona ha atès a 200 usuaris. Molts dels casos són per consum de cocaïna, tot i que es nota un augment significatiu de persones que beuen i prenen pastilles per pal·liar l'ansietat que provoca estar en una situació delicada. Oriol Escolies, el director a Catalunya, assegura que “el risc rau en el fet de pensar-se que no passa res i no provoquen addicció”.

Oriol Escolies als estudis de SER Tarragona. / Eva Hidalgo

Expansió per tota la demarcació

Projecte Home té previst obrir properament una delegació a les Terres de l'Ebre per tal d'apropar-se més a la demanda existent al territori, ja que un 20% de les persones que demanen ajuda a Tarragona són del sud de la demarcació i s'han de desplaçar expressament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00