Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

L'oci nocturn i les terrases provoquen menys molèsties

Les queixes per sorolls causades per l'activitat de les terrasses o les denúncies derivades de l'oci nocturn cauen a Girona. Els concilidadors cívics avisaran a partir d'ara a l'empresa de neteja de les zones que han quedat més brutes després de les nits de festa

Conciliadors cívics de Girona / Tània Tapia ACN

Girona

Les queixes dels veïns per culpa de l’oci nocturn i els sorolls de les terrasses han disminuït dràsticament a Girona . Ara l’Ajuntament vol fer un pas més i que els conciliadors cívics que patrullen la ciutat de nit també informin als serveis de neteja de les zones més brutes perquè hi actuïn immediatament.

Durant el 2014, l’Ajuntament de Girona va rebre 42 queixes de veïns per les activitats de les terrasses. Són un 70% menys que dos anys enrere. També van disminuir en un 40% les molèsties derivades de l’oci nocturn.

La tinent d’alcalde, Marta Madrenas, ha explicat que la millora s'ha aconseguit gràcies a la incorporació dels conciliadors cívics i els acords amb els propietaris del Barri Vell que tenen locals amb terrassa.

A partir d’aquesta setmana, els 14 conciliadors cívics que té contractats l’Ajuntament – aturats de llarga dura- informaran els dijous a la nit i les matinades dels caps de setmana de les zones més brutes perquè els veïns no es no trobin pixats i brutícia quan surtin de casa al matí:

Marta Madrenas, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Girona

00:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000100208/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Madrenas ha reconegut que queda molta feina per fer per no molestar pràcticament a cap veí, però que el fet que els empresaris que tenen bars s’hagin posat d’acord amb l’Ajuntament, diu, ha facilitat molt les coses.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00