Sociedad

ÀNGEL ROS: "en cap cas he cobrat dietes" duplicades

És part de la documentació que ha enviat a la Fiscalia Anticorrupció que investiga presumptes irregularitats en el cobrament de dietes d'alcaldia, entre altres.

Lleida

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, afirma que “en cap cas” ha cobrat dietes duplicades, com a paer en cap i com a diputat, mentre compaginava els dos càrrecs. És part de la documentació que ha enviat a la Fiscalia que investiga presumptes irregularitats en el cobrament de dietes.

ANGEL ROS, alcalde de Lleida: afirma que 'en cap cas' ha percebut dietes duplicades

00:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000128006/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ros demana celeritat a la justícia per esclarir qualsevol ombra de dubte sobre la seva gestió. I mentre s'està recopilant tota la documentació requerida per fiscalia, assegura que recursos humans de la Paeria ha comprovat que no ha cobrat mai dietes per duplicat.

Ros afirma que té el suport de la direcció del PSC, davant de les denúncies de qui va ser la seva número 2, Marta Camps, i que ell considera que el vol destruir políticament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00