Última hora

FRANCIA Operación policial en el consulado de Irán en París después de que un hombre amenace con inmolarse

Sociedad

Els veïns abandonen el ple sobre pobresa

Els membres de la plataforma Nou Barris Cabrejada es van negar a participar en aquesta sessió extraordinària en entendre que el format no era l'adequat

Barcelona

Una quarantena de veïns de la Plataforma Nou Barris Cabrejada van marxar del ple extraordinari sobre la pobresa a Nou Barris que es va celebrar ahir al vespre a la seu del Districte. La convocatòria de la sessió la van demanar les entitats veïnals. Però aquesta plataforma que agrupa un centenar d'associacions va decidir marxar abans que comencés la intervenció de la regidora Irma Rognoni per expressar el seu malestar pel format escollit.

La portaveu de la plataforma, Carla Lerele, va llegir un manifest en el que assegura que els veïns se senten menyspreats pel govern municipal. Bàsicament perquè el Districte va convocar un ple extraordinària de només una hora i mitja de durada, a les 6 de la tarda i en una sala on hi caben un centenar de persones. I a més, sense que els veïns se l'haguessin pogut preparar perquè desconeixien les dades que anava a aportar l'Ajuntament.

Després de la sortida d'aquests veïns del ple, amb la sala mig buida, la regidora del districte va reivindicar la feina feta pel govern en aquest districte que acumula l'índex més elevat d'atur i la renda més baixa de la ciutat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00