Sociedad

Aposta segura

El Festival de Cap Roig presenta un cartell consolidat amb estrelles com Lady Gaga&Tony Bennet, Sting, Ben Harper i Alejandro Sanz

Aposta segura

Aposta segura

Barcelona

La quinzena edició del Festival, que se celebra els mesos de juliol i agost a Calella de Palafrugell juga sobre segur i inclou al seu cartell artistes que ja han passat amb èxit per aquest mateix escenari i d' altres que estan esmicolant les llistes d'èxit.

És el cas de la parella musical de moda, la que formen la diva del pop Lady Gaga i el consagrat Tony Bennet, que demostren que la diferència d'edat i estils no afecta la màgia de la bona música. Els artistes presentaran l'aclamat àlbum de jazz 'Cheek to Cheek', que va sortir al mercat al setembre de 2014 i que rapidament es va enfilar al capdamunt de les llistes. El treball és un dels favorits del públic i també dels crítics musicals.

Un altre exemple de com Cap Roig juga sobre segur és qui obrirà boca amb el concert inaugural, el dia 10 de juliol. El cantant britànic Sting presenta el seu darrer treball 'The Last Ship', inspirat en els records de les drassanes en què va créixer.

Miguel Bosé, Alejandro Sanz, Bustamante, Pablo Alboran, Passenger, Els amics de les arts són altres dels noms propis del festival. Les entrades es posen a la venda dilluns a les 10 del matí. Els preus oscil·len entre els 20 i els 180 euros llevat de la inauguració i el concert de Lady Gaga i Bennet, on el seient més econòmic surt per 200 euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00