Sociedad

Que no pari la festa

El Girona podria acabar la jornada com a líder i el Llagostera més a prop de l'ascens que del descens. Els gironins visiten el Toralín, el camp la temporada passada van deixar mig sentenciada la permanència però també on va ser durant 8 minuts equip de Segona B. Recuperen Pere Pons però perden Fran Sandaza per sanció. Els llagosterencs volen donar continuïtat aquest mes de març a un febrer gairebé immaculat.

La Prèvia de la jornada 28

La Prèvia de la jornada 28

09:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000100297/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

A part de la tornada de Pons i l'absència de Sandaza, al Girona estan pendents de Felipe, que continua amb problemes als isquiotibials. Si el Girona guanya es podria convertir en líder perquè l'actual primer, Las Palmas, visita el camp del tercer, Sporting i el segon, Valladolid, va al camp del Betis, que és cinquè. El partit és diumenge a les 5 a El Toralín.

Al Llagostera sembla que Tito no podrà entrar a la convocatòria però el tècnic, Lluís Carrillo, recupera el sanciona Ríos Reina, que podria ser la única novetat a l'11 inicial.

A la Prèvia també hi trobareu l'última hora del Conquero-Uni Girona, de l'Olot-Nàstic i un reportatge sobre l'Handbol Bordils.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00