Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad
A L' AUDIÈNCIA DE GIRONA

Andrighetto, culpable d’assassinat

El jurat popular ha declarat culpable d’assassinat, Bernard Andrighetto, l’empresari francès que va matar a trets la dona al barri de Palau l’octubre de 2011. El fiscal manté que se’l condemni a 21 anys de presó i ha demanat que s’obri una investigació contra els fills de la víctima i dos testimonis més per haver mentit durant el judici per intentar exculpar a Andrighetto.

Bernard Andrighetto durant el judici a l'Audiència de Girona / PB

Girona

Cap dels membres del jurat popular ha donat credibilitat a la versió final de Bernard Andrighetto. No s’han cregut que hi hagués una tercera persona al lavabo la nit que va morir a trets la seva dona. Això és el que deia l’acusat, que va dir que en el moment del crim, ell només es va defensar d’un complot tramat per la seva dona i un tercer home que pretenien matar-lo per quedar-se amb la seva herència.

Per unanimitat, el jurat l’ha declarat culpable d’assassinat (diuen que la víctima no tenia possibilitat d’escapatoria del lavabo perquè l’acusat li barrava el pas i anava armat) i també culpable d’un delicte de tinença il·lícita d’armes.

El fiscal manté que se’l condemni a 21 anys de presó per aquests dos delictes i que pagui una indemnització de 345.000 euros als dos fills de la víctima. Precisament, també ha demanat que s’investigui als fills de la dona i a dos testimonis més per haver mentit durant el judici i per haver intentat fer creure la versió de l’acusat per exculpar-lo.

La defensa demana que es condemni a Bernard Andrighetto a 16 anys de presó per assassinat i tinença il·lícita d’armes. El cas ha quedat vist per sentència i ara el jutge haurà de determinar la pena final.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00